lom

Odvolaný arcibiskup Bezák, polská televize Trwam a sdělovací prostředky

10. 7. 2012 8:13
Rubrika: Nezařazené

Všechny média přinesli zprávu o odvolání slovenského arcibiskupa Bezáka. Všechny také stojí na jeho straně a je zajímavé, jak některé slovenské a i české noviny, které ještě nedávno nemohly přijít Církvi na jméno, mají najednou o Církev starost. Pořádají se shromáždění na Bezákovu podporu, snad bude i na jeho podporu koncert. Vždycky je podezřelé, když  prostředky tohoto světa se staví na podporu jedné strany v církevních sporech a v tomto případě jde o dost masívní kampaň. Přitom nikdo krom Vatikánu a biskupa Baxanta neví o co jde, ví to ale patrně odvolaný arcibiskup Bezák, i když tvrdí že ne, neboť sám přiznává, že se byl v Římě  ospravedlňovat.

 Já chci ale psát o ohromné nevyváženosti sdělovacích prostředků a to i křesťanských, neustále jsme informováni o tom kolik stovek lidí přišlo podpořit Bezáka, na Christnetu je každý den o tomto nějaká zpráva. Ale když v Polsku vyjdou do ulic statisíce lidí na podporu katolické televizní stanice Trwam, kterou chce tamnější liberálně netolerantní režim zlikvidovat, nedovíme se o tom nikde, třeba že jde o tak jasný útok na svobodu slova. A nepíší o tom ani katolická média, v Katolickém týdeníku ani slovo. Třeba. Jedna z mála výjimek existuje a tu kopíruji o pár řádek níže. Pusťte si videa, která se v tomto článku vyskytují, uvidíte jednu z mnoha demonstrací, na začátku prvního videa uvidíte také známé tváře Solidarity, jen o třicet let starší.

 

http://cirkev.wordpress.com/2012/05/11/boj-liberalu-proti-cirkvi-v-polsku-proc-byla-odmitnuta-licence-katolicke-televizi-trwam/#more-8762

Zobrazeno 4069×

Komentáře

maxmilianrex

S tou Medžugorií souhlasím.

maxmilianrex

Né jako s Medžugorií, asle s tím , co jste psal.

Zobrazit 122 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio