lom

Socialističtí a komunističtí novodobí agitátoři. Evropští vyžírkové.

21. 9. 2012 11:39
Rubrika: Nezařazené

Převzato z Neviditelného psa

 

EVROPA: Guten Tag, Herr Schulz

21. září 2012

Včera sme v parlamente mali možnosť si vypočuť profesionálneho divadelníka. Plnou vážnosťou a s určitou štátnickosťou narozprávať veci, ktorým sám sotva verí, to sa len tak ľahko nevidí. Každopádne bol prejav predsedu európskeho parlamentu miestami veľmi nebezpečný a mali by sme sa mať na pozore, čo sa chystá nové. Po skončení som mal snahu reagovať, no súdruh Paška, ako sa na správneho komunistu patrí, nepripustil ani len faktické poznámky.

Ako prvé nám pán Schulz oznámil, že "Európa je najbohatší kontinent, len bohatstvo je nesprávne a nespravodlivo rozdelené". Bolo by zaujímavé vedieť, či si pán Schulz myslí, že bohatstvo bude rozdelené správnejšie a spravodlivejšie, keď Slovensko s priemernou mzdou 780 eur pošle do oveľa bohatšieho Španielska 1,2 miliardy eur na záchranu súkromných bánk.

Presne na tomto mieste vstupuje do hry solidarita, o ktorej pán Schulz tvrdí, že to je základná hodnota Európskej Únie. Nuž, nie je tomu tak, základná hodnota, na ktorej je, teda skôr bola, EÚ postavená, je sloboda, konkrétne slobodný pohyb osôb, tovaru, služieb a kapitálu. Pokiaľ sa EÚ držala, tejto hodnoty, tak napredovala. Navyše, to čo ponúka Brusel, je falošná solidarita, kedy chudobné krajiny musia zachraňovať bohaté, aby tieto si mohli udržať životnú úroveň, na ktorú nemajú.

Každopádne pán Schulz do neba vychválil slovenský národ za to, aký je solidárny a že si zaslúži veľký rešpekt, začo mu 83 kolesíkov poslušne zatlieskalo. Sakra, tak na bruselský socík platíme jak murovatí a ešte aj tlieskame Schulzovi, keď sa príde na vlastné oči presvedčiť, či máme v hlave všetko v poriadku.

Samozrejme, pán Schulz nezabudol spomenúť, že za odmenu budú kohézne fondy. Bolo to niečo v štýle: "Chlapi, presne viem, že 1,3 mld. pre Grécko, 1,2 mld. pre španielske banky, 2 mld. pre Španielsko, čosik pre Cyprus a ešte niečo znovu pre Grécko musí vašu krajinu položiť, nielen preto, že málo máte, ale aj preto, že platíte relatívne najviac, ale nebojte, podhodíme vám zopár kohéznych fondov a nebudeme sa príliš prísne dívať, keď si to nejak rozchytáte, aby ste seba, svoje rodiny, svojich kamošov a samozrejme svojich sponzorov zabezpečili"

Nuž pán Schulz, dovolím si vám oznámiť, že po prvé, eurofondy sú najväčším zdrojom korupcie, že deformujú podnikateľské prostredie a že argument "zachraňovať Grécko za kohézne fondy" je scestný, lebo Grécko dostalo asi 20 krát viac na kohéznych fondoch ako Slovensko.

No husia koža prišla na záver. Dozvedeli sme sa, že národnú suverenitu nahradí transnárodná suverenita, že 17 národných volených vlád je horších ako jedna nevolená bruselská vláda a preto sa máme tešiť na európsky superštát. A 83 kolesíkov nadšene tlieskalo.

streda 19. septembra 2012

Zobrazeno 927×

Komentáře

LukášD

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/279146-velci-hraci-chteji-semknutejsi-evropskou-unii-v-cele-s-volenym-prezidentem.html
Pak budeme mít určitě možnost volby: "ano", nebo "ano", jako nedávno právě na Slovensku..

Prodi

hmmm..zajímavé..jsem rád, že jsem se stal součástí jediné Církve, která odmítla podpořít vstup do EU už před více jak deseti lety....

maxmilianrex

Toho jsem si taky tehdy všiml a vaši společnost jsem dával v tomto za vzor.

Filipek

Schulz, nikým nevolený do svého "úřadu" je velice trapnou figurkou. V celé své kráse se odkrývá v diskuzi s Richardem Sulíkem v jakémsi kulatém stole na německé televizi. Neschopnost argumentovat, vůbec nedostatek argumentů - to jsou jeho nejsilnější zbraně. :D Tristní!

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio