lom

Jsme o dvacet pět let starší

27. 10. 2015 10:12
Rubrika: Nezařazené

Dívám se na čtvrtstoletí staré video z mé svatby, které jsem dostal od svých dětí. Dívám se i na lidi, kteří tam tenkrát s námi byli a přemýšlím o tom, jak jsme svět a vše viděli tenkrát a jak jsme se změnili. 

 A protože na tom videu můžete vidět leckteré známé lidi, jak vypadali tenkrát, kdy mnozí ze signálníků ještě nebyli, nechám vás také nahlédnout.

 Můžete vidět pátera Baxanta, dnešního biskupa litoměřického, pátera Paďoura, dnešního biskupa budějovického, tehdejší mladíky a dnešní pátery Marka Miškovského a Vítka Uhra, první misionářku Matky Terezy v Čechách, už nevím, jak se jmenovala, ale byla Polka a dala nám dopis od Matky Terezy. Známý dnešní sbormistr Marek Valášek ve vojenském. Někteří možná poznají Vítka Cigánka, ten je stále stejný ale jeho děti, dvojčata Václava a Vojtěcha dnešní aktivisty v prolive hnutí asi nepoznáte, bylo jim pět let. Již zesnulý páter František Hochman, tehdy čerstvě vyšlý z podzemní církve. Již také zemřelý pater Večeřa. A také tam můžete vidět nádhernou neogotickou mřížku, která tam dnes již není, neboť ji několik měsíců po mé svatbě  nechal nový farář, pater Malý-dnešní biskup rozmlátit palicemi a zbíječkou.

 https://www.youtube.com/watch?v=8QRy-7n2-XA

 

 

Zobrazeno 1953×

Komentáře

maxmilianrex

Dina a Manika Jainová u jejich obrácení jsem byl, pak zpívaly v mé kapele.
Na tom, jestli mě pochopíte mi pramálo záleží, a ani pro vás to není tak důležité. Spíš byste se měla rozhlédnout kolem sebe, a nejen k pochopení

HelenaH

Věřím, že Vám pramálo záleží na tom, jestli vás pochopím :-)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio