lom

Zítra je hodina modliteb za svět

7. 12. 2015 18:25
Rubrika: Nezařazené

Hodina milosti pro svět, zítra

Dne 8.prosince 1947 při zjevení v Montichiari vyslovila Panna Maria toto přání: Přeji si, aby se každoročně 8.prosince od 12 do 13 hodin konala modliteb za svět.

 Tato pobožnost zajistí mnoho duchovních i tělesných milostí. Náš Pán, můj Božský Syn, chce lidem darovat přemíru svého slitování, když se dobří budou modlit za své hříšné bratry.

 Sdělte Svatému otci, že si přeji, aby tato hodina milosti byla známa celému světu a po celém světě se rozšířila. Ten, kdo nemůže navštívit svůj farní kostel, ať se modlí doma v poledne a také obdrží mnoho milostí.

 Brzy poznáte velikost této hodiny milosti. Pro všechny děti, které dopřejí této prosbě sluchu a vezmou si ji k srdci, mám připravenu plnost milostí.

  Stále existují tiší a skrytí prosebníci a oběti za hříšné duše, kteří svolávají milosrdenství našeho Pána na tuto zem. Nyní je hodina modliteb, hodina dobrého příkladu, hodina oběti a věrnosti a odvážného přičinění. Modlitba, oběti a pokání tak mnoha duší zabraňují tomu, aby na lidstvo dopadl soud Boží spravedlnosti. Hořím láskou a žádám modlitby za záchranu světa.

 Kdybyste věděli, jak mnoho mých dětí jde cestou záhuby! Církev je ve velkém nebezpečí. Doba je stále víc zlověstná. Nesu ve svém srdci utrpení mnoha nemocných a trpících, abych je přivedla k větší svatosti. Jsem Matka plná lásky ke svým dětem!

 Bude to 8. prosince, kdy Neposkvrněné početí rozdrtí hadovu hlavu."

 

Zobrazeno 1651×

Komentáře

Filipek

Možná jsem si to vzal k srdci ještě dříve, než jste to sem pověsil. Ve všední dny na svatou mši nechodím, zítra tomu bude jinak. Doufám, že díky přímluvám Neposkvrněné nám Bůh připraví milost, díky které budeme moci přežít konec časů, který se tiše, možná pomalu, ale jistojistě blíží. Mít tak ještě její pokoru.. a nepřipouštět si tenhle triumfalismus :D :D

Vianney

To není triumfalismus, ale milenialismus. Nevíme dne ani hodiny, proto bych byl opatrnější s tím, že "už se to blíží".

somniferka

Díky za info! Teď se budu muset snažit a nezapomenout na to!

Jinak ... Konec se blíží furt, ne? Každým dnem už od počátku času... :-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio