lom

Sekta nazývaná KHS existuje

25. 1. 2017 8:07
Rubrika: Nezařazené

Jedna z šesti základních pravd Božích je: Bůh Syn se stal člověkem, aby nás svou smrtí na kříži vykoupil a na věky spasil.

Pokud to někdo popírá nevyznává Katolickou víru. Ale co když ten popírač je zároveň vysvěcen na biskupa a má kolem sebe své stádo, které tuto lež a další bludy vyznávají s ním. Tak co teda.

Dávám níže odkaz na slova německého biskupa Roberta Zollitsche, kde tento a další bludy tvrdí. Já odkazu věřím, věřím, že jeho slova nejsou překroucena a vytržena z kontextu, věřím tomu nejen proto, že zdroj který je uvádí je  věrohodný, ale také proto, že jsem sám na vlastní uši slyšel podobné názory hlásat lidi, zvláště v Rakousku, kteří se jinak považují za Katolické křesťany a byli mezi nimi i kněží. Pokud však se někdo chce přesvědčit na vlastní uši, jistě se v odkazu zmiňovaný televizní rozhovor dá na internetu najít.

Zde je odkaz http://www.lifenews.sk/node/11395

 O tom že v druhé půlce 20.století vznikne sekta, která vyjde z Katolické církve a bude se tvářit jako katolická a převezme z Katolické církve mnohé, zvláště organizační strukturu, víme již ze zjevení blahoslavené Kateřiny Emmerichové. Například:

Viděla jsem CIZÍ CÍRKEV,která byla zbudována proti všem pravidlům... Nebyli zde andělé, aby bděli nad její výstavbou. V této církvi nebylo nic, co by přicházelo shůry.... Byla to zřejmě církev LIDSKÉHO PÚVODU podle poslední módy, podobně jako nová nepravověrná církev v Římě,která se zdála té církvi podobná. V cizí církvi bylo všechno podle lidského rozumu...Viděla jsem nejrůznější osoby, věci, nauky a názory. Bylo v tom něco pyšného, domýšlivého a násilného a zdá se, že budovatelé byli velmi úspěšní. Neviděla jsem ani jednoho anděla nebo světce, který by jim pomáhal. Mezi tím, co jsem viděla, bylo také velké procesí biskupů. Poznávala jsem jejich myšlenky a slova skrze obrazy, které jim vycházely z úst. Jejich hříchy proti náboženství byly znázorněny deformacemi jejich těla.......Viděla jsem snad všechny biskupy světa, ale jen málo z nich bylo takových, jak mají být. Viděla jsem také Svatého otce pohrouženého do modlitby a bohabojného. Jeho zjevu nechybělo nic, ale byl zesláblý pro vysoký věk a mnoho utrpení. Hlava se klátila ze strany na stranu a padala na hruď, jako by usínal. Ale když se modlil, posilovala ho nebeská zjevení. V té chvíli byla jeho hlava vzpřímená, ala když mu hlava klesla na hruď, viděla jsem mnoho osob, jak se rychle ohlížejí napravo i nalevo, tedy ke světu.

Pak jsem viděla všechno co se týká protestantismu, který postupně nabýval vrchu a katolické náboženství se hroutilo do úplného úpadku. Mnoho kněží bylo přitahováno svůdnými naukami, které hlásali mladí učitelé a ti všichni přispívali k dílu zkázy.

V těch dnech víra upadne velmi hluboko a zachová se na na málo místech a v nemnohých domech a rodinách, které Bůh ochrání od pohrom a válek.

Viděla jsem jasně bludy, ÚCHYLKY a nesčetné hříchy lidí. Viděla jsem jejich šílenství a zlobu jejich skutků proti pravdě a proti rozumu. Byli mezi nimi kněží ... Viděla jsem mnoho pastýřů zapletených do záležitostí nebezpečných pro Církev. Budovali velkou církev, velkou a EXTRAVAGANTNÍ. Do té měli být připuštěni všichni se stejnými právy:evangelíci, katolíci a nejrůznější sekty. Tak měla vzniknout nová církev......Viděla jsem mnoho starých kněží plakat, také někteří mladí plakali. Ale jiní mezi nimi byli vlažní....

....protestantská nauka se všude šířila. Vidím na tomto místě Církev ohroženou tak rafinovaným zlem, že už zbývá sotva stovka kněží, kteří nejsou pomýleni. Všichni pracují na zničení, dokonce i klérus. Blíží se velká spoušť. Pak jsem viděla svého nebeského ženicha a On ke mně dlouho promlouval......Řekl mi mimo jiné, že toto přemísťování Církve z místa na místo znamená, že se bude jevit jako v úplném úpadku. Ale znovu vstane. I kdyby zůstal jen jediný katolík, Církev by zvítězila,protože se nezakládá na lidských úmyslech a lidském rozumu... Pak jsem viděla zjevení Matky Boží........řekla, že tyto osoby se mají modlit především za to, ABY CÍRKEV TEMNOT OPUSTILA ŘÍM....

Zobrazeno 3113×

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio