lom

Soucit překonává pohodlí a naděje poráží zoufalství

4. 2. 2017 8:07
Rubrika: Nezařazené

Historická událost- na Americkém Pochodu pro život promluvil víceprezident USA Mike Pence, mimo jiné řekl:

.....společnost musí být posuzována, jak se stará o ty nejzranitelnější- staré lidi, nemocné, zdravotně postižené a nenarozené děti...

Život v Americe začíná vítězit z mnoha důvodů. Život vítězí díky vědě, která nám každým dnem víc a víc objasňuje, kdy život začíná, Život vítězí díky šlechetnosti miliónů adoptivních rodin, které otevřely svoje srdce a domovy dětem v nouzi. Život vítězí díky soucitu dobrovolníků v střediskách rizikového těhotenství a náboženských organizací, které se starají o těhotné ženy v nouzi....Pravda vychází na povrch, soucit překonává pohodlí a naděje poráží zoufalství. Jednou větou - život vítězí díky vám všem.

 Takže apelujeme na vás, abyste vyvíjeli nátlak, ale jak je psáno: "Vaše mírnost ať je známa všem lidem." Nechť je toto hnutí známo pro svou lásku, ne hněv. Nechť je toto hnutí známo pro svůj soucit, ne vyvolávání konfliktů. Nic neporazí mírnost. Jsem přesvědčen, že budeme pokračovat v získávání srdcí a myslí nastávající generace. A když nám budou pukat srdce, kvůli matkám a jejich nenarozeným dětem, ať každý z nás udělá všecko to, co bude v jeho silách, aby k nim přistupoval šlechetně a né s odsouzením.

...Děkuji vám za váš soucit.

https://gloria.tv/video/WsryfMGE3P9k1Fq7UP1uFSdBZ

 

 

 

 

Zobrazeno 1319×

Komentáře

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio