lom

Obrácení satanisty ke Kristu Ježíši a jeho Církvi

21. 4. 2017 8:07
Rubrika: Nezařazené

Zachary King byl průměrný chlapec z americké čtvrti. Vyrůstal v baptistické rodině. Když mu bylo deset let, začal praktikovat magii, ve třinácti se připojil k satanistickému spolku a v patnácti porušil všech deset Božích přikázání.

O tom, jak se k satanismu dostal říká v jednom rozhovoru: "Začalo to silnou zvědavostí, zda je magie skutečná, poté, co jsem sledoval filmy o čarodějích."     Ve dvanácti letech se seznámil se skupinou, která ho vzala mezi sebe a která už také věřila, že magie je skutečná, tato skupina měla kontakty se satanisty, ale po setkání s nimi dostal Zachary King strach a chtěl odejít, jenomže, jak říká:"Věděli jak nás zlákat, měli všechno po čem jsem toužil, jakoukoliv videohru, jakýkoliv scifi film, hrací automaty v kterých se jen vyhrávalo, velký v zemi zapuštěný bazén, velký krb na grilování....., co jsem chtěl, to jsem měl. Celé to fungovalo jako chlapecko-dívčí klub, v kterém bylo dovoleno vše, před čím nás jinde chránili."

 Když mu bylo 18, stal se členem ssc -světové satanistické "církve" a postupně se dostal na pozici High Wizard-vysoký čaroděj a jeho úkolem bylo jezdit po světě a dělat čáry, magii, zaklínání, které si lidé přáli. Když říká lidé, myslí tím politické osobnosti, rockové hvězdy, lidi od filmu, bohaté lidi...neexistuje hranice, kolik jsou za to ochotni zaplatit. 

        UMĚLÝ POTRAT JE KRVAVÁ OBĚŤ ďáblu Z KTERÉ DOSTÁVÁ SÍLU

King vypráví: Když mi bylo čtrnáct let, přišli za mnou členové spolku, že  se za asi devět měsíců zůčastním potratu. Uspořádali sexpárty, na kterém byli hoši od 12 do 15 let a žena nad 18 let, záměr byl, aby žena otěhotněla. Po těch devíti měsících mě odvezli na farmu, kde se mělo zabití těsně nenarozeného dítěte konat. Byl tam doktor-potratář, zdravotní sestra, a těhotnou ženu obklopovalo 13 vysokých kněží a kněžek. Já byl uprostřed kruhu se ženou a potratovým doktorem. Bylo tam několik žen, které se v kleče na podlaze zmítaly z jedné strany na druhou a stále odříkávaly zaklínadlo: naše tělo-my samé. Opodál bylo několik mužů, všichni zaklínali. Mým jediným úkolem přitom všem, bylo složit skalpel, nemusel jsem zatím přímo způsobit smrt, důležité bylo, abych na smrti dítěte měl podíl.

 Do svého obrácení k Spasiteli světa, Ježíši Kristu, provedl Zachary King 146 potratů. Zachary popisuje, že velmi často byli zváni přímo do potratových zařízení, kde provedli desítky rituálních potratů. Do  potratnic je často zvali přímo ředitelé těchto ústavů, nebo vlivní lidé, často politici. Zachary také popisuje, jak jsou s okultním hnutím propojeny ženské organizace, jako NOW-národní organizace žen - dívající se na ženu jako na  Matku zemi jíž dítě ubírá její božství....

  Není mi dobře dále o tom psát a také nebudu, dole dám odkaz na Zacharyho vebové stránky, jen ještě napíšu Zacharyho odpověď  na otázku, zda křesťané, kteří se schází před porodnicemi-potratnicemi a modlí se dokázali někdy zastavit rituální potrat, tady je odpověď:

"Více než jedenkrát. Jednou jsme měli dítě, které navzdory svému osudu přežilo potrat. Jednou jsem přišel k potratovému zařízení a na obou stranách ulice stáli lidé. Na jedné straně byli lidé, kteří se modlili a vyzývali k odporu vůči potratům, a na druhé straně jsem byl já a lidé, kteří byli očividně propotraty a kteří křičeli všechny druhy oplzlostí na lidi na druhé straně ulice. Když jsem vešel dovnitř a podíval se na ulici, viděl jsem všechny modlící se lidi na kolenou. V ten den se naplánovaný potrat nekonal. Myslím, že se to stalo třikrát. A vždycky...je to vtipné, ale nikdy mi to nedošlo...totiž, že všechny tři zmařené potraty byly ve dny, kdy se lidé venku modlili."

 Přijďte se modlit tuto sobotu na Pochod pro život

V lednu 2008 prožil Zachary King uprostřed nákupního centra obrácení ke Kristu, při setkání s Nejblahoslavnější Matkou na zázračné medailce. To změnilo jeho život. Láska Panny Marie zachránila Zacharyho před peklem a vyvedla ho přímo do Srdce svého Syna. Po 26 letech působení v okultismu, se Zachary stal bojovníkem pro Ježíše Krista, vstoupil do katolické Církve a navštěvuje mše svaté sloužené v Tridentském ritu. Žije se svou ženou na Floridě a kdykoliv jen může, šíří příběh o zázračném zachránění ze satanismu. Zacharyho vebové stránky jsou  http://www.allsaintsministry.org/Home.html

 Tuto sobotu je Pochod pro život, přijďte kdo můžete, přijďte se zastat těch nejmenších, protože cokoliv uděláme pro jednoho z těchto nejmenších, pro Něj uděláme.

        Svatý Michaeli, archanděle, braň nás v boji proti zlobě a úkladům ďáblovým.                                              Kníže nebeského vojska, svrhni božskou mocí do pekelné propasti satana a jiné duchy zlé, kteří usilují o        zkázu duší

                           Amen

Zobrazeno 1579×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio