lom

Správná katolická reakce na "Gay Pride"

6. 8. 2018 21:51
Rubrika: Nezařazené

Pan biskup Schneider, který  zažil  perzekuci katolíků v bývalém Sovětském svazu, posílá návod, jak reagovat na homoideologii

 http://www.duseahvezdy.cz/2018/08/05/mons-schneider-spravna-katolicka-reakce-na-gay-pride/

Zobrazeno 2802×

Komentáře

dromedar

@jsuc Čirá spekulace, sprostá dojmologie, kreslení schematu tak, aby vyšlo hezké a jednoduché - bez jakéhokoli datového základu.

Adam

Škoda, že se vždy porovnávají jen ty pochody (průvody) podle toho, jakou lidé v nich pochodující mají ideologii. Jednou jsem, tuším v časopise Milujte se, viděl oba pochody srovnávané obrazem, bez mnoha dalších slov. A ne jen začátek pochodu, to asi nebývá tak zajímavé, mnohem zajímavější bylo to před koncem a nejvíc zajímavý byl samotný závěr a čím a jak se účastníci na závěr pochodu bavili. A to už je teda úplně jiný kafe. To už ani do takového časopisu nemohli dát. Viděl jsem to někde úplně jinde - většina účastníků toho pochodu ho ukončila v nočních klubech a barech. Byli to z velké části cizinci a tak se pochlubili, jak si u nás mohou pěkně zařádit. Myslím, že i toto je důvod, proč obyvatelé měst proti podobným akcím protestují a nedivím se jim.

Zobrazit 27 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Autor blogu Grafická šablona Nuvio